Så tycker våra kunder

Referenser från våra kunder Här nedan kan du läsa vad några av våra trevliga kunder lämnat för omdöme om oss som lagerbolagsleverantörer

"Vi på Adeco Revisorer använder oss av LagerbolagDirekts tjänster när våra klienter behöver ett färdigbildat aktiebolag. Snabb och pålitlig leverans samt mycket god tillgänglighet är vad vi värdesätter högt hos LagerbolagDirekt."

Birger Nordmark, Adeco Revisorer

"Vi är väldigt nöjda med att anlita LagerbolagDirekt för att köpa lagerbolag. Snabbt, effektivt och utan krångel får du ditt lagerbolag inom 24 timmar. Ett trevligt och serviceminded företag!"

Helena Sangwill, Centum

"Vi som redovisningsföretag behöver ofta införskaffa ett nytt bolag för en kund och då är det är oftast väldigt brådskande. LagerbolagDirekt är otvetydigt den bästa leverantören för oss. De står för skicklighet, snabbhet och stil ( handlingarna som vi har i vår hand senast dagen efter beställningen är snyggt utformade) vilket uppskattas. Dessutom är de väldigt trevliga och tillmötesgående, det tycker vi om."

Kerstin Eklund, Företagskonsult AB

"Att köpa lagerbolag genom LagerbolagDirekt.se är snabbt, enkelt och effektivt! Har använt deras tjänster flera gånger och det har varit lika lätt varje gång. Dagen efter att de fått min beställning så har allt varit klart!"

Stefan Mahlstein, Internetentreprenör, Pineberry AB